Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President11g28kcal2.1g0.1g2.2g0g
Kesäkurpitsa22g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 2.7g5.9kcal0.8g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g92kcal6.2g2.4g6.2g0.8g
Valittu annoskoko52g46kcal3.1g1.2g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal1.6g0.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663