NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe18g60kcal1g12.6g0.5g1.1g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)25g45kcal2.8g1.4g3.3g0g
Rypsiöljy Eldorado0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.8g4.4kcal0g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.3g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g237kcal8.2g28.8g10.2g2.2g
Valittu annoskoko52g119kcal4.1g14.4g5.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna26g59kcal2.1g7.2g2.6g0.6g
Arvot/100g100g226kcal7.8g27.5g9.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651