Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 7.3g10kcal0.2g1.8g0.2g0.3g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g4.2g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku 12g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 4.2g16kcal0.9g0g1.3g0g
Auringonkukkaöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g90kcal3.2g5.6g5.8g1.8g
Valittu annoskoko53g45kcal1.6g2.8g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal0.8g1.4g1.5g0.5g
Arvot/100g100g86kcal3g5.3g5.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381