Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 35g112kcal9.4g0g8.4g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g2.5g8kcal0.8g1.4g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g7.5g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Korppujauho 2.5g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g298kcal22.4g6.8g20.4g0.2g
Valittu annoskoko53g149kcal11.2g3.4g10.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g75kcal5.6g1.7g5.1g0.1g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.5g19.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658