Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 8.1g50kcal1.9g0.5g4.4g0.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl4.6g16kcal0.6g2.6g0.3g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.5g0.1g0.3g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Vehnälese 1.2g2.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 12g5.2kcal0g1.2g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g4.6g16kcal0g4.1g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.7g6.4kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Hunaja 3.5g11kcal0g2.8g0g0g
Siirappi, tumma4.6g15kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g369kcal7.8g43g17.6g5g
Valittu annoskoko53g185kcal3.9g21.5g8.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna26g92kcal2g10.8g4.4g1.3g
Arvot/100g100g351kcal7.4g41g16.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500