Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g18g15kcal0.2g3.3g0.1g0.3g
Canderel makeutusjauhe7.5g29kcal0.2g7g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 3.7g14kcal0g0.2g1.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g3.7g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g240kcal5g42.6g5.2g1.6g
Valittu annoskoko53g120kcal2.5g21.3g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g60kcal1.3g10.7g1.3g0.4g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917