Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.2g1.6kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Kaurahiutale 3.1g12kcal0.4g1.8g0.2g0.3g
Kauralese 4.4g16kcal0.8g2g0.3g0.8g
Soijajauho vähärasvainen 4g16kcal1.8g1.1g0.3g0.6g
Tattarijauho, Myllynparas5.3g18kcal0.7g3.6g0.1g0.3g
Pellavarouhe reformi luomu2.6g8.5kcal0.8g0.2g0.5g0.8g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g4.4g15kcal0.6g2.5g0.3g0.5g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g237kcal10.8g22.4g10.4g7.8g
Valittu annoskoko52g118kcal5.4g11.2g5.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna26g59kcal2.7g5.6g2.6g2g
Arvot/100g100g226kcal10.3g21.4g9.9g7.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880