Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.3g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)1g9kcal0g0g1g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl29g98kcal4g18.4g0.9g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g216kcal8.4g36.8g3.8g3.4g
Valittu annoskoko53g108kcal4.2g18.4g1.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna26g54kcal2.1g9.2g1g0.9g
Arvot/100g100g206kcal8g35g3.6g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108