Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton30g32kcal6.9g0g0.5g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)15g23kcal2.4g0.6g1.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g3.3g13kcal0.8g0g1.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g168kcal20.2g1.2g9.2g0g
Valittu annoskoko53g84kcal10.1g0.6g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna26g42kcal5.1g0.3g2.3g0g
Arvot/100g100g160kcal19.2g1.1g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153