Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 7.8g42kcal0.1g0.1g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g8.7g31kcal1.2g4.9g0.6g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustikka pirkka 200 g13g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g11kcal0.4g0.6g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g241kcal5g26.2g13g0.2g
Valittu annoskoko53g121kcal2.5g13.1g6.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g60kcal1.3g6.6g3.3g0.1g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.9g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618