Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g11g37kcal0.3g9g0.1g0.2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g12g37kcal0.7g1.8g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g375kcal4.6g43.4g20.4g1g
Valittu annoskoko52g188kcal2.3g21.7g10.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g94kcal1.2g10.9g5.1g0.3g
Arvot/100g100g358kcal4.4g41.4g19.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047