Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 25g15kcal2.4g0.7g0.1g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.5g23kcal0.8g4.6g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g160kcal10.4g20g3.8g0.4g
Valittu annoskoko53g80kcal5.2g10g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g40kcal2.6g5g1g0.1g
Arvot/100g100g152kcal9.9g19g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104