Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 16g59kcal1.3g13g0.1g0.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 16g28kcal4.6g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Valkoviini kuiva 4.7g3.2kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g1.9g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g5.9g7.3kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g231kcal13.8g29.8g5.2g0.8g
Valittu annoskoko53g116kcal6.9g14.9g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g58kcal3.5g7.5g1.3g0.2g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680