Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 15g106kcal0.1g0g11.9g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g43kcal0g10.4g0g0.2g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g440kcal2.6g49g25.8g0.6g
Valittu annoskoko52g220kcal1.3g24.5g12.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g110kcal0.7g12.3g6.5g0.2g
Arvot/100g100g420kcal2.5g46.8g24.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094