Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka13g48kcal2.9g0g3.7g0g
Cashewpähkinä 5g29kcal1g0.9g2.3g0.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 13g9kcal0.1g1.9g0g0.1g
Fariinisokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.5g18kcal0g0g2g0g
Päärynä kuorittu 13g5.4kcal0g1g0g0.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka5g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g239kcal8.2g12.6g16g1.8g
Valittu annoskoko53g120kcal4.1g6.3g8g0.9g
Annoskoko puolitettuna26g60kcal2.1g3.2g4g0.5g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12g15.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597