Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%10g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g2.5g9kcal0.4g1.8g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha26g43kcal4.9g0g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g139kcal12g5.6g7.6g0.4g
Valittu annoskoko53g70kcal6g2.8g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal3g1.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g133kcal11.4g5.3g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87157