Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g8.7g14kcal0.8g0.7g0.9g0.1g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g2.6g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g54kcal2.6g5g2.2g0.6g
Valittu annoskoko53g27kcal1.3g2.5g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g14kcal0.7g1.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g52kcal2.5g4.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96530