Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä31g109kcal2g10.3g6.9g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g1.4g7.7kcal0g0.9g0.5g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 13g5.3kcal0.4g0.6g0.1g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)4.1g7.7kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g278kcal5.2g30.6g15.4g0g
Valittu annoskoko53g139kcal2.6g15.3g7.7g0g
Annoskoko puolitettuna26g69kcal1.3g7.7g3.9g0g
Arvot/100g100g264kcal4.9g29.1g14.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186587