Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus8.8g31kcal1.2g0g2.8g0g
Aurajuusto5.5g19kcal1.1g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl7.2g10kcal0.9g0g0.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.1g8.7kcal0.1g0.1g0.9g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g249kcal14.8g1.4g20g1g
Valittu annoskoko53g124kcal7.4g0.7g10g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g62kcal3.7g0.4g5g0.3g
Arvot/100g100g236kcal14g1.3g19g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=211771