Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali5.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika, vihre1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g18kcal0.6g2.6g0.2g0.8g
Valittu annoskoko53g9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g5kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.5g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639