Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)9g6.2kcal1.4g0g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 9g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herne 6.2g4.3kcal0.3g0.6g0g0.2g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 3.1g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 5g1.3kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g60kcal5.2g4.6g1.8g0.8g
Valittu annoskoko53g30kcal2.6g2.3g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g15kcal1.3g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g57kcal5g4.4g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170