JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Kani 31g51kcal6.6g0g2.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Paprika punainen 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g2.9g0.9kcal0g0g0g0g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g131kcal13.4g1g7.4g0.4g
Valittu annoskoko53g65kcal6.7g0.5g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g33kcal3.4g0.3g1.9g0.1g
Arvot/100g100g124kcal12.8g1g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386