Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g8.6g17kcal1.5g0.2g1.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g69kcal3.8g5.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko53g35kcal1.9g2.8g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal1g1.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.6g5.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395