Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g7g47kcal0g0g5.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.4g8kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g17g14kcal0.2g3.1g0.1g0.3g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g297kcal5g40.8g13g1.6g
Valittu annoskoko53g148kcal2.5g20.4g6.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g74kcal1.3g10.2g3.3g0.4g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.7g12.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406