Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g13g17kcal1.1g2.3g0.3g0.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)17g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g4.7g18kcal0.1g0.1g2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki9g7.5kcal1.2g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g159kcal5.4g8.2g11.6g1.6g
Valittu annoskoko53g80kcal2.7g4.1g5.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g40kcal1.4g2.1g2.9g0.4g
Arvot/100g100g151kcal5.1g7.8g11g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289143