Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen8.7g12kcal1.7g0g0.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana keitetty2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Ohrasuurimo 2.2g7kcal0.2g1.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g48kcal4g4.4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko53g24kcal2g2.2g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g12kcal1g1.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422