Auran herkkusienikastike

Sienet pieniksi ja paistinpannulle parin desin vettä kanssa.

Paista kunnes vesi haihtunut.

(Vaihtoehtona jättää vesi pois ja paistaa rasvassa.

Maukkaampaa mutta kalorisempaa.) Kun kypsiä, mausta suolalla ja valkopippurilla, lisää kipparikerma ja huuhtele kermapurkki parilla desillä vettä, jonka kaadat joukkoon.

Sitten basilikasilppua reilu desi ja yksi tomaatti paloiteltuna kuutioiksi.

Hauduta hetki.

Jos haluat suurustaa, jauhoja ois voinut paistaa sienten ja rasvan kera, mut ne on aika turhia kaloreita siinä lisänä.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Tilkkutakki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore16g3.7kcal0.4g0.5g0g0.5g
Tomaatti 5.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g12g13kcal0.3g0.5g1.2g0g
Basilika, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g36kcal1.4g2.4g2.4g1.2g
Valittu annoskoko53g18kcal0.7g1.2g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g9kcal0.4g0.6g0.6g0.3g
Arvot/100g100g35kcal1.3g2.3g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182923