Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)8.3g29kcal1.1g5.5g0.2g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow17g13kcal0.7g2.2g0.2g0.5g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g10g12kcal0.3g0.3g1g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g174kcal10.6g16g7.4g2g
Valittu annoskoko53g87kcal5.3g8g3.7g1g
Annoskoko puolitettuna26g44kcal2.7g4g1.9g0.5g
Arvot/100g100g166kcal10.1g15.2g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390