Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta2.3g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g1.4g5kcal0.2g1g0g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%8.3g5kcal0.3g0.6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Basilika, tuore4.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g4.2g14kcal1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g144kcal12.4g6.6g7.4g1g
Valittu annoskoko53g72kcal6.2g3.3g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g36kcal3.1g1.7g1.9g0.3g
Arvot/100g100g136kcal11.7g6.2g7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159