Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g18g30kcal3.5g0g1.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 7g12kcal0.1g0.2g1.2g0g
Emmental juustoraaste valio3.5g14kcal1g0g1.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)12g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g126kcal9.6g2.6g8.6g0.6g
Valittu annoskoko53g63kcal4.8g1.3g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g32kcal2.4g0.7g2.2g0.2g
Arvot/100g100g120kcal9.1g2.5g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768