Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g16g14kcal0.2g0.9g1g0.3g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g16g7kcal0.2g1.2g0.2g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g12g14kcal1.9g0.2g0.6g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g10g11kcal2.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g91kcal9g4.6g4g0.6g
Valittu annoskoko53g45kcal4.5g2.3g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal2.3g1.2g1g0.2g
Arvot/100g100g86kcal8.5g4.4g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961