Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g25g45kcal4.8g0g3g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)11g27kcal2.2g0.1g1.9g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kalkkunaleike (Snellman)5g4.5kcal0.9g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g167kcal16.8g1g10.8g0g
Valittu annoskoko53g84kcal8.4g0.5g5.4g0g
Annoskoko puolitettuna26g42kcal4.2g0.3g2.7g0g
Arvot/100g100g159kcal15.9g0.9g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216398