Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g3.9g13kcal2g1.2g0g0.2g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.4g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g10g3.4kcal0.1g0.6g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g3.9kcal0.4g0.6g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%3.9g9kcal1.1g0.1g0.5g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow9g33kcal1.3g6.4g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g184kcal10.2g20.4g7g1.4g
Valittu annoskoko53g92kcal5.1g10.2g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g46kcal2.6g5.1g1.8g0.4g
Arvot/100g100g174kcal9.6g19.2g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291