Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi6.3g23kcal3.1g2.3g0.1g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g6.3g23kcal0g6.1g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl13g44kcal1.8g8g0.4g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl4.1g26kcal0.6g0.1g2.6g0g
Rusina 3.7g11kcal0.1g2.3g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Kesäkurpitsa13g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g375kcal11.4g39g19g2.4g
Valittu annoskoko53g187kcal5.7g19.5g9.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna27g94kcal2.9g9.8g4.8g0.6g
Arvot/100g100g353kcal10.8g36.8g17.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405