Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g15g16kcal3.4g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 5.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli6.3g22kcal0.7g4.6g0.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g109kcal8.8g11.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko53g55kcal4.4g5.9g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g27kcal2.2g3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g103kcal8.3g11.1g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832