Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 7.5g5.1kcal1.1g0g0.1g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 4.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 2.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa4.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Bambunverso 2.9g0.4kcal0g0g0g0g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g2.1g3.5kcal0g0.2g0.3g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kookoskerma, kara4.2g10kcal0.2g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g49kcal2.8g1.6g3g0.4g
Valittu annoskoko53g24kcal1.4g0.8g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g12kcal0.7g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g46kcal2.6g1.5g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768