Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g4.7g1.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g56kcal4g3.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko53g28kcal2g1.8g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g14kcal1g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.8g3.4g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177