Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g32g13kcal1.6g1.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai11g38kcal1.3g7.6g0.2g0.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.5g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g152kcal7.6g18.6g5.4g0.6g
Valittu annoskoko53g76kcal3.8g9.3g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g38kcal1.9g4.7g1.4g0.2g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.5g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675