Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 3.1g7.1kcal0.2g0.5g0.4g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.1g6.2kcal0g0.1g0.6g0.1g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g71kcal2.1g14.4g0.2g0.7g
Kauralese 3.1g11kcal0.6g1.4g0.2g0.5g
Vehnälese 1.3g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g225kcal6.2g34.6g5.6g4g
Valittu annoskoko53g112kcal3.1g17.3g2.8g2g
Annoskoko puolitettuna27g56kcal1.6g8.7g1.4g1g
Arvot/100g100g212kcal5.9g32.7g5.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369