Heidin Juustokeitto

Kuullota sipulit ja sekoita joukkoon vehnäjauho.

Lisää kasvisliemi 1L ja sekoita kunnes suurustuu.

Lisää juusto, kerma ja mausteet.

Tarkista maku, anna kiehahtaa pienellä lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.7g1.7kcal0g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)5.5g20kcal1.6g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%7.3g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g59kcal3.6g2g4g0g
Valittu annoskoko53g30kcal1.8g1g2g0g
Annoskoko puolitettuna27g15kcal0.9g0.5g1g0g
Arvot/100g100g56kcal3.4g1.9g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103090