Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g27g31kcal6g0.4g0.5g0.1g
Kevytkerma5.5g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%5.5g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g101kcal13.2g4g3.4g0.4g
Valittu annoskoko53g51kcal6.6g2g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g25kcal3.3g1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g96kcal12.5g3.8g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790