Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 14g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kaali, valkokaali5.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 1.3g0.4kcal0.1g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 25g58kcal3.2g0.2g5g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g183kcal7g2.2g16.2g1.2g
Valittu annoskoko53g92kcal3.5g1.1g8.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g46kcal1.8g0.6g4.1g0.3g
Arvot/100g100g173kcal6.6g2.1g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996