Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g14g4.1kcal0.1g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g5.5g9kcal0.1g0.3g0.8g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g5.5g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g69kcal1g4.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko53g35kcal0.5g2.3g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g17kcal0.3g1.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal0.9g4.3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430