Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Valkokaali keräkaali 26g7.2kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.7g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g134kcal8g3g9.8g1g
Valittu annoskoko53g67kcal4g1.5g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g34kcal2g0.8g2.5g0.3g
Arvot/100g100g127kcal7.5g2.8g9.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326