TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g16g21kcal3.4g0g0.8g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.8g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g3.9g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g89kcal8.4g5.6g3.4g1.4g
Valittu annoskoko53g44kcal4.2g2.8g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal2.1g1.4g0.9g0.4g
Arvot/100g100g84kcal7.9g5.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755