Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 15g34kcal0.8g2.6g2.1g0.9g
Tomaatti 250g57kcal1.4g8.6g0.7g3.5g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g100g10kcal1.1g1g0.2g1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g70g176kcal11.2g1.1g14g0g
Basilika, tuore50g20kcal1.5g2.5g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g614kcal33g35g35g15.8g
Valittu annoskoko520g307kcal16.5g17.5g17.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna260g154kcal8.3g8.8g8.8g4g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059