Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer115g591kcal4.5g64.2g34.4g6.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)43g310kcal0.4g1.7g34.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 57g69kcal1.8g2.6g5.7g0g
Leivinjauhe 2.9g5kcal0.1g1.1g0g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 63g90kcal7.9g0.2g6.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl57g207kcal1.1g1.5g21.8g0g
Sokeri12g50kcal0g12.3g0g0g
Marianne crush 150g43g185kcal0.5g37g3.6g0.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g53kcal2.7g1.6g3.1g4.4g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g77g263kcal1.5g60.4g1.3g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g3923kcal41g434g221.6g33.2g
Valittu annoskoko520g1962kcal20.5g217g110.8g16.6g
Annoskoko puolitettuna260g981kcal10.3g108.5g55.4g8.3g
Arvot/100g100g377kcal3.9g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497