Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu259g326kcal28.5g0.8g23.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g8g31kcal0.1g7.5g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g75g451kcal18.1g5g40.6g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g366kcal0.5g0.5g40.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g166kcal1g1.5g17.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g5g19kcal0.1g4.7g0g0g
Mantelilastu (A la meira)70g421kcal16.8g4.6g37.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g3568kcal130.4g51g319g0g
Valittu annoskoko520g1784kcal65.2g25.5g159.5g0g
Annoskoko puolitettuna260g892kcal32.6g12.8g79.8g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345