Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka25g221kcal0g0g25.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g336kcal10g68.5g1.2g3.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki50g28kcal4.3g2.5g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g50g89kcal0.1g4.9g0.1g0g
Mustikka151g50kcal0.8g9.6g0.6g5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)25g93kcal3.5g13.8g2g2.8g
Sokeri 18g73kcal0g18.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g2301kcal51.8g324.2g69.6g22.4g
Valittu annoskoko520g1151kcal25.9g162.1g34.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna260g575kcal13g81.1g17.4g5.6g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956