Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 124g0kcal0g0g0g0g
Öljy30g268kcal0g0g29.8g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 226g775kcal23g158g2.7g7.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Parmesaaniraaste, Tesco99g387kcal32.7g0g28.2g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g2931kcal120.2g321.2g122g21.2g
Valittu annoskoko520g1466kcal60.1g160.6g61g10.6g
Annoskoko puolitettuna260g733kcal30.1g80.3g30.5g5.3g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141906